Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Torrente agymenései

Torrente agymenései

Minden kezdet nehéz

2018. december 24. - Im Memoriam Torrente

Sziasztok!

Életem első blogbejegyzése ez, így lesznek hibák, problémák bőven. Kérlek, nézzétek el ezt nekem!

Szeretnék mindenkit megnyugtatni, nem szándékozom hosszú életű blogger lenni, célom elsősorban a korábbi barátaimtól való elbúcsúzás, anélkül hogy egy középszerű szellemi képességű moderátor belerondítana. A blogon én sem szándékozom moderálni, kivéve, ha ellepnek a primitív trollok.

Torrente vagyok, aki 4 évig kommentelt a kedvenc radikális portálján (kuruc.info), ahol a napokban kimoderáltak kormány kritikus gondolataim és a nemzeti oldal tétlenségét ostorozó kijelentéseim miatt.

Közel 7000 hozzászólásomat, kb. 50.000-en lájkolták, mely teljesítményemmel (figyelem: nagyképűség következik!) a portál legkedveltebb hozzászólóinak az egyike voltam. Ennek ellenére, (vagy, talán éppen ezért?) figyelmeztetés nélkül törölve lettem, "Vad Dezső" főszerkesztő-helyettes által, aki egy 16 éves kamaszfiúra hajazó, sommás indoklásában "ballib agitátornak" minősített. Tette ezt annak ellenére, hogy 1 mondatot sem tudott tőlem idézni, ami alátámasztotta volna érvelését. További "bűnöm" volt az orbán-gyűlöletem, ami egy magát radikálisnak és ellenzékinek tartó orgánumtól, elég vicces indok.

És most következzen a moderátorral folytatott levelezésem:

 

kuruc-modi.jpg

 

 

 

És most következzen pár utolsó momentum a pályafutásomból:

 

Az utolsó, "elképesztően vérlázító" hozzászólásom:

discuss_1.jpg

 

 

A moderációt valószínűleg kiváltó, kommentem. Ami után a főállású Mi Hazánk-os agitátor, felnyomott a moderátornál. Gondolom azért, mert kiröhögtem őt, amiért a komoly, nemzeti ellenállás haditetteként egy forgalomlassító demonstrációra hívott egy Tesco mellé. (Még mindig nevetek, ezen a csicskaellenzéki gagyin...) :

 

discuss_u.jpg

 

 

Íme egy "top-komment", ami 60-70 lájk körül lehetett a törléskor: 

 

discuss_v.jpg

 

 

Mára, ennyi volt. Ha még kitart a lelkesedésem, folytatom.

 

Kellemes Karácsonyi ünnepeket és BUÉK, üdv: Torrente 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://immemoriamtorrente.blog.hu/api/trackback/id/tr7714513114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maintenator 2018.12.25. 15:19:38

A Kurucinfo már nem az, mint ami korábban indult! A Kurucon lehet cigányozni, zsidózni, még a rendszert is bírálni -addig, míg ez nem jelent veszélyt a fideszre. A Kuruc mindent megtett, h. ne legyen nemzeti összefogás! Mindig emlegetem, h. a radikális jobboldal max. 20%-a a szavazóknak, ezzel kormányt nem lehet váltani. Így aztán minden olyan hozzászólást üldöztek a Kurucon, amelyik nemzeti összefogást sürgetetett. Világos volt, mint a nap, mikor jöttek a választások rajokban szakadtak be a Kurucba a fidesz trollok, és akinek a véleménye veszélyes volt, azt minősíthetetlen hangon üldözték. Nem kipenderítették, hanem hozzászólás terrorral elnémították. Nem lehet nem észrevenni, h. a Kuruc és a fidesz között bizalmi együttműködés alakult ki. A Kuruc cikkei a naív kurucosok véleményét formálják, és aki formálhatatlan, azt kitiltják. Magam is ebben a cipőben járok! Széles a Kuruc beavatkozás palettája, a kitiltástól a like-ok letiltásáig vezet (a Te lájkod sem marad meg más hozzászólásán, de a Te hozzászólásodon sem marad meg a like kilépéskor).
Sok sikert kívánok a blogodhoz, nagy szükség lenne rá!

Im Memoriam Torrente 2018.12.25. 16:31:55

@maintenator: Köszönöm, hogy elvetted hozzászólásmezőm szüzességét! :-))

Tökéletesen igazad van, én is így látom. Viszont, hogyan tovább? Még csak egy napja vagyok "blogger", de már látom hogy ez nagyon időfaló tevékenység... Azon gondolkozom, hogy nem lehetne-e a hozzánk hasonló emberek között valamiféle megosztással csinálni ezt a tevékenységet? Volt a kurucon több tucat, nálam sokkal jobb írói vénával megáldott hozzászóló. Vajon mi lenne, ha ezek (is) bevállalnának heti/havi egy bejegyzést?

Tudnának ők a kurucnál sokkal nívósabb tartalmat is alkotni! Teljesen őszintén, moderáció mentesen. Elég lenne akár csak az a területe a magyar valóságnak, amiben dolgoznak. Pl.: a Doki remek posztokat tudna írni az egészségügyről, Pampalini az afrikai kalandjairól, vagy Vérnyúl a honvédelemről, stb. Tulajdonképpen megvan a csúcsminőségű "szakembergárda", csak ők még nem tudják. Meg kéne őket valahogy győzni... Esetleg, téged meg tudnálak győzni egy "a Kuruc a N.E.R. ölelésében" című elemzés összeütéséről?

maintenator 2018.12.26. 09:59:28

A többit privátban: torkigvagymuk@freemail.hu
Írj be l.szi egy tetszőleges kódot/jelszót a válasz leveledbe, mjd egy óra múlva itt a blogodban ezt a kódot publikáld nekem lszi. Innen fogom tudni, h. Te írtad a válasz mailt!
Köszi, Üdv.
Maintenator

maintenator 2019.01.01. 21:12:55

A Kuruc arcpirítóan sunyi módon kezeli a portálját, erre kaphattak utasítást. A szemtől szembe történő kitiltást akár még tisztességesnek nevezném a sunyi elhallgatás módszeréhez képest, amit már a napi gyakorlatukban megjelent. A módszer lényege, a gyanútlan (és nem kívánatos) kommentelővel nem közölnek kifogást, hanem a beírt kommentjeit mások számára láthatatlanná teszik, csak önmaga láthatja, és csak akkor, ha a komment szekcióba bejelentkezik. A gyanútln kommentelő like-jait is csak önmaga látja, mások számára ez is láthatatlan, hasonlóan az oda beírt kommentekhez! A kommentelő sokáig nem tud róla, hogy láthatatlan, a szerkesztőséget így nem zaklatja a feltett miértekkel! Ezt a méltatlan helyzetet elkerülendő, azt javaslom a kuruc portált kommentelés céljából felkeresőket, h. időnként más néven, vagy bejelentkezés nélkül is látogassák meg a portált, ellenőrizzék, hogy a szerkesztőség nem járatja a bolondját vele, ellenőrizze a kommentjei megjelenését!

Im Memoriam Torrente 2019.01.02. 18:44:55

@maintenator: Remek ötlet! Továbbá: ide büntetlenül bemásolhatják a kitörölt hozzászólásukat is! Hely van, elfér, engem nem zavar... Sőt, őszintén örülök neki!

Himfy 2019.01.07. 17:22:51

@maintenator: Ezekkel a módszerekkel én is találkoztam. A shadowbann is működik náluk. Egy másik eszközről - amin nem vagy bejelentkezve a disqusba-, némelyik hozzászólás egyszerűen láthatatlan. A vicc az egészben, hogy már szinte csak a VALÓDI nemzeti véleményt nyirbálják.

maintenator 2019.01.10. 09:11:22

@Himfy: A Kuruc már úgy működik, mint a mai idők Hofija, szigorú fidesz ellenőrzés alatt. Itt eresztik le a gőzt, a kommentek az aktuális hangulatjelentés forrásai, ezen keresztül lehet a veszélyes szervezkedőket (nem a fotel hőzöngőket) szemmel tartani .Van benne egy árnyalatnyi retro Népszabi érzés is, amikor a Kuruc cikkeiből értesülünk, h. milyen rossz nyugaton!
Bezzeg nem olvasunk az ország gazdasági helyzetéről, az alkalmatlan vezetésről. Amitől a fidesz retteg, az viszont mint üldözendő megjelenik a Kuruc cikkeiben és bérkommentelői hsz-aiban: ez a nemzeti összefogás, konstruktív együttműködés. A Kurucon indig megírtam: A radikális max 20% nem kormányváltó erő, az összefogást nem üldözni kell, hanem megpróbálni egy nemzeti minimum megtartása mentén együttműködni!

Im Memoriam Torrente 2019.01.10. 20:27:35

@Himfy: Pont mint a hajdani Jobbik... Az is addig alakult, "finomodott", míg végül csak a hitványak és az újonnan érkező, neo-Jobbikosok maradtak. A régi motorosok, az igazi radikálisok, az un. "vadhajtások", pedig: ki lettek vagdalva a pártból és a párthoz közelálló médiából is. Talán a Kurucon maradhattak még meg legtovább ezek a hangok.

Im Memoriam Torrente 2019.01.10. 20:39:08

@maintenator: Na ja, az a fránya nyugat, már vagy 150 éve rothad (a jólétben), de a mai napig oda emigrál a hazánk színe-java, míg a hazai politikai-maffiánk, rabol mindent, amit csak ér.

Ha félreteszem a pártpolitikát és csak a hétköznapok tapasztalataiból indulok ki, én úgy látom nem (ál)jobb és (ál)bal oldalra lehet felosztani a lakosságot, hanem dolgozókra-parazitákra, értelmesekre-ostobákra, racionálisokra-álmodozókra. Ez utóbbi réteg a legproblémásabb, ugyanis: itt már masszívan megjelent a teljesen irracionális és kritika mentes, vallásos imádat. (lásd, a két KISZ titkár "prófétánk": fletó és orsós)

Himfy 2019.01.11. 07:20:57

@Im Memoriam Torrente: Éppen ez jutott eszembe nekem is. Ezek gyakorlatilag nyesegetik a vadhajtásokat. Csak birkák vannak/lesznek megtűrve. Ezek semmivel sem különbek. Továbbmegyek: most már egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy nincs "jogfolytonosság" a jobbik kanosszája és a mostani események (fidesz-mhm koala) között. Amúgy a kurucon - már a látszatra sem adva- egyre vadabb cikkeket hoznak. Ezt már tényleg csak a "massza" képes befogadni. Röhej, hogy ott virít a fejlécen a "politikusbűnözés" és a "zsidóbűnözés" rovatok elérhetősége. Alatta a cikkekben meg éppen a cionista bűnözőkormányt fényezik. "Nemzeti" hírportál. Pff. Beszélhetnénk valamiről (?).

maintenator 2019.01.22. 08:25:41

Gyakran olvasom a Kurucon, a Jobbik mennyire elbalosodott, ellibsisedett. Ennek megerősítésére egyéb bizonygatások is ugyanott olvashatók: az LMP, a Jobbik barátja(!) ilyen-olyan libsi tettekre ragadtatta el magát. A cikkek hangvételéből megállapítom, a Kuruc meg nem alkuvó, jobboldali nemzeti politikát támogat. Új nap, új cikkek ugyanott. Elhűlv e olvasom, a Jobbik egyik prominense családtagja a vészkorszakot idéző módon köszöntötte társait. Ez szörnyű! Kiderül továbbá a roppant kritikus hangvételű cikkből, h. ez a politikus -még kimondani is szörnyű- cigányokat vert. Sőt! A fiai is! Ez az utóbbi cikk hangvétele elbizonytalanít, a Kuruc valójában inkább libsi talajon áll? A nyuszin van sapka az is baj, de ha leveszi, az is? Véletlenül nem arról van szó, h. bármit tesznek a Jobbikból azt keményen kritizálni kell, így szól a megrendelés? Most akkor Kuruc, vag Fidesz. info?
süti beállítások módosítása